Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu

Vizyon: Teknoloji ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip, öğrenen, sorgulayan, demokratik ve çağdaş gençler yetiştiren ve onlara özgün ve özgür bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, diğer insanlara saygılı, sürekli öğrenen ve kendini geliştiren bireyler yetiştirmek, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak ortamlar hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak.

Başarılar:

Saatler: (09.00 - 15.40)
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Servis Bilgisi: var
Sportif Etkinlikler: 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Geleneksel Çocuk Oyunlarında İlçe 3.sü.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Erasmus Projesi.E-twinning.Sözlük Özgürlüktür.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: K1-Projesi

Telefon - 0 216 427 44 06

WEB - https://kmo.meb.k12.tr

Adres - Gülensu Mahallesi Ümit Kaftancıoğlu Caddesi No48 Maltepe / İSTANBUL 34848

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Gülensu Mahallesi

Ulaşım Zümrütevler minibüsleriyle, huzurevi metro durağı kalkışlı KM47 otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.D-100 uzaklığımız 900 metredir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km.